Minnen från förr och nu. Allt i en salig röra

Minnen från förr och nu. Allt i en salig röra

Republiken Bloggen

Ett gott skratt förlänger inte livet men däremot så förlänger den käften

Förutfattade meningar och tvångstankar

NutidPosted by Lars Wolgast Sat, May 30, 2009 22:49:45

Förutfattade meningar har jag väl haft sedan barnsben och jag måste erkänna att somliga sitter som gjuten i mig. Som barn, eller rättare sagt långt upp i åren, var jag en hängiven homofob, men tiderna ändras och efterhand så har jag fått flera goda vänner som är homosexuella och efterhand så kom jag som väl är över denna noja. Nu kommer jag in på tvångstankar. Ibland händer det bara att man måste få häva ur sig fel sak vid fel tillfälle. Om inte bara för den egna tillfredställelsen att chocka eller att få någon att tappa hakan eller bli svarslös. Det är nu som jag knyter ihop mångas bögfobi med mina egna tvångstankar.

Årlig läkarkontroll på jobbet och det bar iväg till företagshälsovården, prover togs och synen kollades, men denna gång skulle även prostatan kollas. Av med byxorna och ner med kalsongerna, den manlige läkaren tog på ett par skyddshandskar samtidigt som jag vände röven i luften. Så tog undersökningen sin början. Det var en flink läkare och det kändes som om han höll på att inseminera en ko eller liknande, det kändes nämligen som om han var inne med halva underarmen. Jag kände hur det bara bubblade och jag viste exakt vad jag skulle häva ur mig när han var klar. - Håll käften Lars, tänk på något annat. Men si det gick inte för mina tvångstankar hade tagit över totalt. Efter mycket om och men var han klar med denna mycket väl genomförda undersökning. Underarmen var befriad från min röv när jag bara särade lite på läpparna och orden liksom flög ur mig.

”Är du redan klar, det va ju gött det där. Han är nog inte så jäkla fel ute trots allt den där Gardell” .

Läkaren tog två snabba John Cleese-steg bakåt samtidigt som han bad mig att dra upp byxorna och innan jag fått kalsongerna till knäna sa han att undersökningen var avslutad. Nu tror jag inte att jag är så genialisk att jag kom på detta själv utan att jag hört det någonstans och på så sätt fick det mig att få denna tvångstanke. Men visst är det underbart att få häva ur sig fel sak vid fel tillfälle någon gång då och då.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.