Minnen från förr och nu. Allt i en salig röra

Minnen från förr och nu. Allt i en salig röra

Republiken Bloggen

Ett gott skratt förlänger inte livet men däremot så förlänger den käften

En friserad historia om vår samtid

NutidPosted by Lars Wolgast Thu, March 12, 2009 15:38:59

En halvtimme när allt gick fel. Jo rätt som det är så går allt år skogen och detta beror på att jag aldrig kan hålla käft.

En friserad historia om vår samtid.

Jag var hemma hos en polare i dag för att planera årets färd till en gemensam aktivitet, vilka som skulle hänga med, hur många dagar vi skulle vara där och det obligatoriska, hur många rum som skall bokas. Det sistnämnda bryr jag mig inte om för är man på festival så är det tält som gäller. Mina betydligt yngre vänner är lite för bekväma så för dem är det hotell eller kampingstugor som är enda alternativet. Lite mesigt enligt mig men de gör som de vill. Hur som hels så satt vi där och pimplade kaffe när någon drog en vitts, ja det ena ger det andra och på något sätt så fyllde jag i med en annan liten vitts. "vet ni vad bögar har för preventivmedel? NÄÄ HÄ sa alla. Det vet ni väll att de använder bakpulver" Nu drog helvetet i gång, det visade sig att två av gästerna var homosexuella och den här sortens på hopp var det grövsta som det upplevt på länge. Jag bad naturligtvis om ursäkt och planeringen fortsatt. Efter en stund så sträckte jag mig över bordet för att ta en apelsin som låg i ett fruktfat. JAFFA, är du inte klok din jävel skojade jag med min polare (jo vi brukar kunna häva ur oss i sort sett vad som helst utan att det behöver betyda något) köper du israeliska varor nu också, bojkotta de jäklarna för du vet lika väl som jag vad de sysslar med där nere. Damen bredvid mig blev högröd i ansiktet. Hon ställde sig up och skrek, är du antisemit den jävel!! Här stannar jag inte en minut till. Min bäste vän hade nu fullt upp med att lugna en judisk kvinna och två homosexuella herrar. I ett taffligt försök att rädda situationen sa jag något om att släppa freonerna fria så att vi skulle kunna odla de här förbaskade apelsinerna i Sverige i stället. Damen på min andra sida var en mycket aktiv kvinna inom miljörörelsen, ja ni kan nog ana resten. Jag ursäktade mig och åkte hem. Väl hemma så ringde telefonen, det var min polare. Jag anade det värsta men här hade jag helt fel. Han ringde och sa att nu var planeringen klar och alla skulle följa med, men en förutsättning var att jag skulle bo i tält. Slutet gott och vem hade trott det.
Men är det någon som vill häng med så finns det platts i tältet.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.